MÁSIK MAGYARORSZÁG CSELEKVÉSI PROGRAM

Tisztelt Magyar Honfitársaink!

Vannak történelmi pillanatok, amikor lehetőség nyílik társadalmi szintű változtatásokra! Ezekben a történelmi pillanatokban az a legfőbb kérdés mindig, hogy a nemzet felkészült-e a változásra, vagy a káosz urai irányítják az eseményeket. Megszületett, vagy sem az a közös akarat, ami lényegi változásokat eredményezhet? Most egy ilyen történelmi pillanat kezdődött el. Az előző lehetőségeket kihagytuk. Vajon most is így lesz?

A FIDESZ botránya megannyi szavazót megdöbbentett. Hirtelen lehullt a lepel és sokan rájöhettek, hogy mind az, amit eddig eléjük vetítettek, csak mozi és a rendezők a nézők figyelmének elterelése közben folyamatosan lopják az ország vagyonát, parazitaként élősködnek a nemzeten. Remélhetőleg már többségben vannak a pártokból kiábrándult emberek. A tudatunkat manipuláló médiákat a pártoskodók uralják. Jobb oldal, bal oldal. Továbbra is megtesznek mindent, hogy visszahúzzák a függönyt és újra elfedjék a valódi szándékukat. Mi pedig újabb és újabb terheit kapjuk ennek a végletekig romlott és korrupt rendszernek a haláltusájából.

A növekvő elégedetlenség, a fokozódó szegénység, a hatalom diktátorainak önkényes volta, egyre többeket sarkall arra, hogy kifejezzék elégedetlenségüket. De a lázadozás, az elégedetlenség hangoztatása nem elég! Ha most nem szervezi meg magát, nem áll egységbe a társadalmi változást igénylők hosszú sora, akkor ez a vonat is elmegy és lehet, hogy csak évtizedek múltán érkezik a következő.

Azt tapasztaljuk, hogy mostanában egyre többen aktivizálódnak és lelkesen hangoztatják az összefogás, az együttműködés jelszavait, de ezek a jelszavak még nincsenek érdemi tartalommal megtöltve. Nem tartalmaznak semmilyen konkrét célmeghatározást, cselekvési programot. Ebben a felhívásunkban teszünk egy kísérletet, hogy a sokak által hőn vágyott változásra, változtatásra szánt energia ne fecsérelődjön el. Ne szólamokban pukkanjon ki, hanem érdemi energiává, pozitív hatásokat kiváltó folyamatokká lényegüljenek.

Find it first on Krowd

  • 01

    Services for a global network of creators

    There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration.
  • 02

    About our workspace offering

    There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration.

Ready to Raise Funds for Idea?